Tak for denne gang og (forhåbentlig) på gensyn

Hej derude!

Som de fleste af jer garanteret har lagt mærke til, har der været umådeligt stille her på siden det seneste, efterhånden, lange stykke tid. Det er virkelig ikke fordi jeg ikke længere går ind for at undgå madspild – det gør jeg – jeg har bare så meget om ørene.

 

Derfor har jeg valgt at give bloggen her en pause.

Det vil sige, at siderne ikke bliver opdateret og at der ikke vil blive tilføjet nye opskrifter og tip til at undgå madspild til denne side.

 

 

Det betyder selvfølgelig ikke at jeg lukker siden. Min blog får lov at blive og alle opskrifterne er stadig frit tilgængelige og til fri afbenyttelse. I må altså stadig besøge bloggen og kigge jer omkring i mit madspilds-univers lige så tosset I vil. But what you see is what you get – dvs jeg opdaterer ikke og der kommer ikke nyt til.

Ikke på grund af sagen

Jeg er stadig kæmpe fortaler for at stoppe madspild og undgå madspild i hverdagen – mit syn på den sag ændrer sig nok aldrig. Men når jeg vælger at give bloggen en pause, skyldes det, at jeg ikke kan lide at gøre tingene halvt. Jeg har altid haft det bedst med at gøre tingene fuldt og helt – eller slet ikke. Det er netop også grunden for mit valg, for jeg føler ikke at jeg kan give bloggen al den tid og kærlighed som den har brug for.

På det seneste har bloggen ligget som en mørk plet i min bevidsthed, som har givet mig dårlig samvittighed, for jeg burde jo også at få gjort noget ved den.. Men den dårlige samvittighed skal have en pause nu, og derfor må bloggen også have det.

På gensyn – forhåbentlig – inden længe

Jeg brænder stadig meget for at stoppe madspild, men jeg kan ikke mønstre overskuddet til at få bloggen opdateret med nye tricks, tips og opskrifter. Jeg håber meget at overskuddet vender retur igen, for så bliver bloggen selvfølgelig fundet frem igen. Men lige nu bliver jeg nødt til, at lade bloggen ligge og give min dårlige samvittighed en pause.

Jeg håber meget at vende tilbage igen på et senere tidspunkt, men indtil da; pas på jer selv, hinanden og overskudsmaden.

 

Mange kærlige hilsner

Rikke

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.