De skønneste safte og sirupper fra Vibegaard

Nu kommer det nok til at lyde som reklame, men det er det altså ikke. Det er hundrede procent på genet initiativ at jeg skriver dette indlæg, simpelthen fordi jeg er vild med historien, smagen og hver eneste del af produkterne.

Det handler om saft

I al sin enkelthen – og så alligevel. Vibegaard producerer nemlig også andet en saft, men saft er nok alligevel størstedelen af produktionen.
Vibegaard producerer deres saft af egne planter, som dyrkes og vokser i Danmark. Hele produktionen og hver en del af produkterne er altså 100 % danske. Og i virkeligheden behøver jeg ikek ret meget mere for at være dedikeret fan!

Men hvis der skal mere overtalelse til, smager de forskellige safte og sirupper virkelig godt. De smager virkelig af dansk sommer og sol. Og så er der ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler i nogen af produkterne, kun bær, vand og sukker.

Kan bruges på tusindvis af måder!

De forskellige former for saft kan selvfølgelig bruges og drikkes præcis som de er. Eventuelt sendes med børnene i madpakken, de da er væsentligt sundere end sodavand, og langt mere naturlige og ikke så smækfulde af tilsætningsstoffer og andre ting som andre varianter af læskedrikke kan være. Disse drikkeklare safte er 100 % naturlige og smager vanvittigt godt. Og sukkerindholdet er også overraskende lavt, så selvom du i hverdagen forsøger at undgå for meget sukker (som mig), kan man alligevel godt unde sig en af disse lækre safte.

Du kan både få en variant som er færdigblandet og drikkeklar, men du kan også købe saft som skal blandet med vand hjemme hos dig selv. Af disse varianter kan du eksempelvis lave den lækreste sorbet is, også selvom vi er midt om vinteren. For saften består udelukkende af saften fra bær og sukker. Det vil sige at saften smager fuldstændigt som de solmodne bær, og kan derfor give illusionen om sommer, selv i januar måned, hvor man måske stadig godt kunne spise en sommerlig isdessert 🙂

Videgåård fremstiller også sirupper. Disse er skønne og lige så naturlige og simple i deres indhold som saftene er. Disse sirupper er perfekte at hælde ovenpå din morgenmads skyr, eller blande i dressingen til salaten, så du får et frisk og sødligt modspild til salaten. Du kan også bruge siruppen i kager og bagværk, hvis du vil have lidt mere smag end du får ved brug af almindeligt sukker.

 

Jeg er kæmpe fan!

Min anbefaling er klart at prøve det af! Produkternen holder hundrede procent hele vejen; de er danskproducerede, uden tilsætningsstoffer eller koncerveringsmidler og smager virkelig, virkelig godet!

Du kan købe Vibegaards produkter i specialbutikker. Se hvilke lige her:
Eller se merer på deres Facebook side, lige her. 

 

Læs meget mere om Vibegaard, deres produkter og hvordan du får fat i dine egne flasker saft og sirup, lige her!

Og endnu en gang: Jeg får ikke noget for det her. det er IKKE reklame, og jeg bliver ikek betalt for det. Jeg er bare faldet fuldstændigt for
produkterne og Vibegaard som vriskomhed, og synes bare det er synd at der ikke er langt større kendskab til deres produkter, for de er virkelig gode!

 

Derfor kan jeg ikke sige det nok:

Prøv det – du bliver kun positivt overrasket. Det blev jeg i hvert fald 🙂

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.