De lækreste sprøde ostebrød – pifter enhver aftensmad op!

Så er det tid til en ægte klassiker inden for madspilds-verdenen. Du kan nemlig lave disse herlige ostebrød af næsten lige præcis de rester du har – eller de madvarer du har tilovers. Og det er da god stop spild af mad-stil.

Disse ostebrød er perfekte hvis aftensmaden mangler en smule ekstra. Eller hvis du har en rest franskbrød tilovers. Eller hvis du har et halvt brød, som er ved at blive tørt og kedeligt. Eller hvis du pludselig bare har lyst til ostebrød, for disse brød er så simple, at alle ingredienser næsten altid findes i en hvilken som helst husholdning. Og hvis ikke, så kræver det kun en hurtig tur i supermarkedet. Derudover er de hamrende lette og super hurtige at lave, og de smager bare godt!

img_0920

Du skal bruge:

  • Et par skiver daggammelt brød
  • Et halvt glas pesto
  • Reven ost

Opskriften er enormt simpel:
Skær brødet i skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Smør brødskiverne med pesto (hvis du ikke har pesto kan du bruge nærmest alle typer for tapanade, smøreost eller lidt olie og hvidløg eller krydderier).
Top brødene med osten. Drys eventuelt med lidt basilikum og oregano.

 

Brødene bages i ovnen ved 200grader i 5-10 minutter, eller indtil osten er smeltet og let gylden.

 

Servering:
Server brødene lune, og til stort set hvad som helst. Brødene er super lækre til både suppe, gryderetter, lasagne, pastaretter, som tilbehør i al almindelighed eller til en salat. Kun fantasien sætter grænser. Og hvis du er rigtig glad for ostebrød (og hvem er ikke det?) kan de sagtens spises til det hele 🙂

 

 

Velbekomme!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.